Fotokursus i Kolding

fotokursus

TILMELD DIG HER

Fotokursus af 5-6 timers varighed afholdes i Kolding, Jylland

Jeg afholder fotokursus med høj læring, derfor har jeg kun 6 mand på et hold.

Til dig med digitalt spejlreflekskamera, som vil tage bedre billeder. Kom på et af mine populære fotokurser nu

  • Lær dit kamera at kende, så du aldrig mere bruger “grøn auto”…
  • Lær at fokusere og tage skarpe billeder.
  • Lær at bruge de naturlige lyskilder i et rum.
  • Lær at fotografere i høj sol (hvis solen skinner, prøver vi).
  • Lær om motiv, dybdeskarphed og bevægelser i billedet.
  • Fokusering
  • Bliv venner med ISO, lukketider og blænden!!

Teori og praksis – vi prøver tingene af.

På din fotokursus dag skal du medbringe kamera, flash (ok med intern flash), bærbar pc og ledning til overførsel af billeder.

Jeg sørger for:

  • Inkl. drikkevarer og mad
  • Aflyses ved mindre end 3 tilmeldinger

Tilmelding HER

 

Pressemeddelelse om fotokurset
FOTOGRAF DELER UD AF SIN VIDEN
Tidligere var studiefotografering omgivet med mystik og stor sværhedsgrad – det var dyrt at gå til fotograf og noget man sjældent gjorde. Disse myter vil studie og reportagefotograf Judy Reimer fra Kolding gerne lave om på. “Fotografering er for alle og med digitalisering og rimelige priser på rigtig gode kameraer kan alle lære at tage gode billeder”, påstår Judy Reimer.

– Som nybagt mor og med en sovende baby, havde jeg oceaner af tid. Det er i dag 8 år siden, at jeg brugte min barsel til at lære Photoshop og til at fotografere min babydreng. Det udviklede sig og i dag er jeg freelance fotograf, journalist og grafiker.

Min interesse for fotografering, deler jeg med mange forældre og mit ønske er, at give min viden og erfaring videre, siger Judy Reimer.

Gode kameraer bruges ikke optimalt
Alle de semiprofessionelle kameraer som efterhånden ligger i mange hjem, skal bruges mere effektivt tænker jeg. Ikke bare på ”grøn auto”, men på den korrekte indstilling, så det er fotografen som bestemmer over kameraet og ikke omvendt.

– Kurserne jeg kører er ikke specielt tekniske og der bliver masser af tid til at fotografere, og prøve teknikker af, så alle deltagere lærer at tage lyse og skarpe billeder. Billeder med motiv. Kurserne køres som små intime hold à maksimum 6 deltagere, hvor ”learning by doing” samt hygge i en afslappet atmosfære er overskriften, fortæller Judy Reimer.

Deltagerne kommer blandt andet omkring lukketider, blænde, gyldne snit, iso samt alle de andre ”svære ord”. Kurset afholdes en lørdag og varer typisk seks timer. Også kurser i Photoshop Elements udbydes. Målgruppen er alle med interesse for fotografering af hverdags-situationer, feriebilleder, portræt samt børne- og babybilleder.