Bryllupsfotograf i Danmark (Jylland og Fyn)

Hvem tænker på gommen, når bruden træder ind i kirken og hvem husker at fotografere brudeparret inde i kirken efter vielsen? Det gør vi. Som bryllupsfotografer har vi været til mere end 50 bryllupper og kender alle steder, hvor vi skal være synlige. Vi husker jer på at være afslappede og nyde nuet sammen med hinanden og gæsterne.

Find priserne her (OBS priserne er inddelt på faneblade)

Hvis du lægger vægt på følgende tre ting i valget af bryllupsfotograf, er det os du skal vælge:

1: Ro, engagement og fotografering med en professionel, humoristisk og afslappet indstilling, overfor jeres gæster og jer som brudepar

2: Vi påtager os ansvaret for at alle billeder kommer med hjem (fx. øjeblikket, hvor I siger JA, ringpåsættelse, det første kys, kongebilledet foran kirken, billeder med forældre, alle gæster som par, klassiske billeder i naturen, i kirken samt i kirkeporten, sjove utraditionelle billeder i naturen, ringe + buket, brudesko, billede til avisen (som også sendes til avisen).

3: Kvalitet for pengene inkl. alle billeder som filer efter brylluppet, samt fleksibilitet i valg af produkter.

Vælg os som bryllupsfotograf, og få bl.a. alle billeder & filmklip på dvd, takkekort, forstørrelser og collage på lærred op størrelse. 40×90. Se vore bryllupsfotos her!

Sådan arbejder vi på dagen

Efter brylluppet