Bryllupsfotografering

Hvad?
“Vi fanger den glade bryllupsstemning, jeres humor og jeres fællesskab. Vi fotograferer følelser og dagens uforglemmelige øjeblikke.”

Hvordan?
“Med humor, åbenhed og engagement, skaber vi tryghed, så I kan være jer selv, når vi fotograferer.”

Hvorfor?
“I skal have smukke billeder, så I kan genkalde jeres kærlighedsdag – hele livet.”

Vi er ikke eksperter, men vi er dygtige og elsker vores arbejde som bryllupsfotografer. Vi har fotograferet mere end 70 brudepar til bryllupper over de sidste 8 år. Vi elsker at lave naturlige, sjove og smukke opstillinger som viser jeres kærlighed og indbyrdes humor. Vi ønsker at forevige jeres lykkelige stunder fra bryllupsdagen.

Forelskelse og evig troskab
Hos Danmarks mest kreative bryllupsfotograf i Kolding, møder du indlevelse, engagement og livsglæde. Vi viser jeres kærlighed – for evigt

Ro giver den skæve vinkel
Kreativ bryllupsfotograf med fotocollage og “det naturlige foto”Som erfarne bryllupsfotografer skaber vi ro i fotosituationen, så du oplever frihed til at være den, du er. I tæt samarbejde med jer, skaber vi følelser, samspil og romantik.

Det sjove foto, det naturlige bryllupsbillede, det frække blik og den skæve vinkel. Vi er altid to fotografere afsted til bryllup – det giver flest billeder fra alle vinkler. Gommen bliver normalt overset, når bruden træder ind i kirken, men ikke af os – vi fanger det hele.

Læs også “Efter jeres bryllup”