Ophavsret/Færdige produkter

14 dages fortrydelsesret – eksisterer ikke, når du har bestilt billederne efter at have set dem på nettet (her på hjemmesiden, via dropbox eller mail)
Da, du her på siden (webshoppen) har mulighed for at se dine børnebilleder (fra skolen, vuggestue, børnehave, bryllup, studiebilleder, billeder taget i naturen eller sportsløb etc.), kan du ikke fortryde dit køb, når du først har valgt, hvilke billeder du ønsker.

Institutions billeder offentlig gøres aldrig og sættes kun til salg, på webshoppen med en personlig kode.

Derudover glæder den almindelige 14 dages fortrydelsesret ikke, hvis varen er fremstillet specielt til kunden. Det såkaldte bestillingskøb

Reklamationsret

Fotostylisten.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og
materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl,
skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse,
vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over defekte og/eller beskadigede varer, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles fotostylisten.dk indenfor rimelig tid. Såfremt reklamationen er OK kan efterfølgende returneres til reparation, nyt billede eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager lægger kunden selv ud til porto (for returnering). Jeg returnerer forsendelsesudgifterne til dig. Der må maks gå 14 dage fra du har reklameret til jeg har modtaget reklamationen.

Reklamation er en individuel vurdering foretaget af fotostylisten i samarbejde med mine leverandører.

Reklamation
Ved defekte og/eller beskadigede billeder eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Email: judy @ fotostylisten.dk
Lundgærdet 2, DK-6000 Kolding. +45 22 40 99 16

Service
Jeg “tagger” mine billeder med et klistermærke på bagsiden.

Fotografering er inkl. i prisen
Mine priser er udregnet ud fra, at I bestiller billeder til minimum 800 kr. Såfremt I bliver fotograferet, fortryder og derfor ikke vil bestiller billederne efterfølgende, skal I betale for fotograferingen som koster 800 kr. pr. påbegyndt time.

Kurser
Ved udeblivelse fra kurset, uden afbud (min. en uge før), opkræves det hele kursusbeløb.

Smag
Fotografisk og kunstnerisk frihed. Hvis du ikke synes om den måde billederne er taget mht. komposition, vinkel etc. er det et smags spørgsmål. Der er ikke reklamation på smag.

BRYLLUP

Råbilleder leveres som ekstra ydelse til bryllupspakker
Der er ikke reklamationsret på kvaliteten af råbilleder/uredigerede billeder herunder lysforhold, ISO/flash, hvidbalance etc. da de ikke er færdigbearbejdet.

Mange billeder giver de gode skud
Ved fotografering til bryllup tager jeg konstant billeder og leverer alle billeder til brudeparret. Ca. 15-20% af billederne er kvalitetsmæssigt i top, mens resten af råbillederne er dårlige pga. f.eks. uskarphed, lysforhold, flashen lader op, kamera kan ikke følge med til at gennem billederne ned osv.
Et to timers bryllup indeholder ca. 500-700 billeder, hvoraf de minimum 100 er super gode.