Musik

Booking af Musik

Jeg vidste ikke der var noget der hed musik booking, før at jeg selv stod i den situation at jeg skulle til at lave en booking af musik til min datters bryllup. Vi vidste jo ikke helt hvad slags musik eller hvilke musikere vi ville have. Hvor blev vi glade for at der var noget der hed google og de løsningsmuligheder der kom frem ved søgningen book musik – herunder musikbookeriet. Den stod faktisk helt øverst på siden, og da siden var hurtig til at komme frem, blev den lige gennem læst. Der var et bredt udvalg af forskellig underholdning, vi kunne for eksempel også booke en DJ som så ville tilpasse deres musik efter vores ønsker – så mulighederne var mange. Vi gik i tænkeboks, hvad var det vi egentlig gerne ville have af underholdning og musik, nu mulighederne var så mange. Vi blev enige om at der ikke skulle være et helt orkester med at det ville være nok med en solosolist.

Så vi gik ind på musikbookeriet igen, og klikkede på booking musik, og valgte en musiker, der både kunne spille og synge på samme tid – det var fedt at der fandtes dette musik booking bureau, for ellers er jeg sikker på at vi ikke havde fundet nogen der kunne underholde os til brylluppet.
Vi fik den dygtigste guitar spiller, og han havde en sangstemme som bare lød himmelsk – tænk at vi kunne få sådan en dygtig musiker til vores bryllup. Jeg har nu erfaret at man bare skal være kreativ, bruge google til at hjælpe sig, og så skal der nok dukke noget op man kan bruge. For os betød det at vi fik den fedeste bryllups aften, og jeg er sikker på at den unge musiker fik en masse nye kunder til deres kommende arrangementer – så et eller andet sted, var det en win win situation.
Skal jeg en anden gang have brug for at booke musik af en eller slags, så ved jeg at jeg kan finde det hos musikbookeriet og deres store udvalg.

You may also like

Comments are closed.