Nyheder

Find den rigtige emhætte til køkkenet.

Når man skal have en ny emhætte er der mange muligheder for et spændende design.
Det har indtil videre været meget normalt at have en emhætte der er placeret ovenover komfuret. Men i dag er der andre muligheder når man skal have ny emhætte eller komfur.
Man kan nu få en integreret emhætte så man kan få den direkte nede i komfuret. Her er der tale om automatisering, da emhætten selv kan justere i forhold til hvor mange kogezoner der er igang. Ligeledes kan man få en bordemhætte der indbygges i bordpladen. Behovet for bordemfang er afgørende i forhold til at få luften suget ud, når man laver mad. Derfor er det nødvendigt med en emhætte til at kunne dække dette behov.
Man kan således også få indbygget emhætte i selve loftet, således den bliver mindre synlig end hvis den hænger ned fra loftet som en større kasse.
Tjek udvalget af bordemfang

Det er nemt og hurtigt at danne sig et overblik i forhold til, hvilke emhætter der tilbydes i webshoppen. Tjek www.eico.dk og bestil emhætten i dag. Der kan læses om de enkelte emhætter, således man kan finde ud af, hvilken en der passer til ens komfur.
Hvis man har spørgsmål til emhætterne eller levering er man altid velkommen til at stille spørgsmål pr. mail eller telefon. Det afgørende er, at man finder præcis den emhætte som man ved passer til ens køkken, både i forhold til udsugning men også i forhold til design.

Hvilken emhætte skal man vælge?

Hvilken løsning man er til i forhold til emhætte er helt op til en selv. Man kan eventuelt tage kontakt til eico.dk for at tage en snak om behovet, eller få fat i et køkkenfirma og beskrive hvordan ens køkken ser ud. Man kan således få et indblik i de forskellige fordele og ulemper ved bordemhætter, loftsemhætter og emhætter indbygget i komfuret.
Kig ind i dag hos Eico og find den emhætte, der passer præcist til køkkenet.

You may also like

More in:Nyheder

Comments are closed.