Industri og Erhverv

Energibesparelser skal man aldrig droppe

Kender du ikke også det med, at det ikke er så svært at skabe en forandring – hvis der er tale om, at man bare skal gøre det i en periode?
Man kan nemlig se lys for enden af tunnelen, om det er fordi, man skal udføre den forandring for at hjælpe sig selv eller andre, eller man har fået en udfordring for at bevise for sig selv og andre, at man godt kan klare det.
Men det er straks noget andet, hvis man ved, at når man først er begyndt, så er det ikke bare i en kortere eller længere periode, det står på: Det skulle faktisk gerne vare ved hele ens liv…
Det kan være svært at se, at man skal kunne gøre det, for man ved ikke, om det er noget, man er klar på, eller om man egentlig nogensinde bliver klar til at gøre det.
Man hører altid om personer, der har klaret den slags forandringer, og nu er de talspersoner for at skabe en forskel, men man kan ikke se sig selv i den rolle eller endda bare være et disciple for at gøre det.

Energibesparelserne er kommet for at blive

Måske er det ikke så meget ens krop, man ændrer på, som det er ens psykiske indstillinger overfor nogle aspekter i livet, som man gerne vil have gjort noget ved.
Man siger i hvert fald, at man gerne vil gøre det, men hvornår får man det lige gjort?
Helt konkret handler det om, at man gerne vil implementere nogle elbesparelser i ens hjem, men man er bange for, om ens fornyede eloverblik kan være med til at gøre, at man fortsætter i den bane.
Kan man endda komme til at strække det for langt, så ens familie bliver træt af en, og ens venner ikke gider kigge forbi, fordi de er trætte af at gøre en prædike?
Det må man tage med, og der er ikke andet for at se, hvad det medfører i ens liv, og så må man tilpasse det, så det faktisk er til at leve med, for man skal også kunne holde ud at være sig selv i længden.

You may also like

Comments are closed.