Computer og IT

Sådan noget brugt IT kan fylde en hel del

Det er ikke så meget smådelene fra brugt IT, som der kan fylde for meget.

Her snakker vi om sager som dem her:

Computere med videre består jo af mange enkeltdele af hardware, og noget kan være så småt, at man ikke skal ryste på hænderne og næsten bruge pincet, når man skal montere det, men så er der også computerskærme og meget andet, som der kan fylde en del.

Der var i en periode, hvor IT skulle fylde så lidt som muligt, fordi man skulle imponere med, hvor småt man kunne gøre tingene.

Nu er man kommet så langt, at det næsten skridt næsten bliver at få indopereret IT i kroppen, men faktisk bygger vi ikke så småt længere, når man ser på, at man gerne vil have hjemmebiografer, store TV-skærme og VR-oplevelser for eksempel.

Men desuden gør mange bække små som bekendt en stor å, så hvis man har mange smådele liggende, så kan de jo i længden begynde at fylde en hel del.

Har du brug for meget af det brugte IT?

Hvis man lige kigger sig omkring på alt det brugte IT, som der er begyndt at hobe sig op, så må man også erkende, at man måske er begyndt at samle på det bare for at samle.

Man har man måske en idé om, at det kan blive penge værd i længden, men så god er man heller ikke til at opmagasinere det korrekt, så det er måske ikke i så god en stand, at man rent faktisk kan bruge ens brugte servere og alt det andet, som man har liggende.

Det er forståeligt, at man er lidt nostalgisk omkring alle de her ting, og man har måske affektion overfor mange af tingene, men derfor behøver man jo ikke samle på det hele og gemme det væk så længe.

Hvis man nu tog sig sammen og bortskaffede bare det værste, så kan det jo blive kimen til, at man ser, hvor meget plads man kommer til at få, og det faktisk ikke gør ondt at komme af med meget af det her IT.

Så er der jo også plads til nyt!

You may also like

Comments are closed.