Uncategorized

At arbejde hjemmefra

At arbejde hjemmefra har mange fordele, både for medarbejderen og arbejdsgiveren. For medarbejderen kan det betyde, at han/hun kan tage sig af børn eller ældre forældre uden at skulle sørge for børnepasning eller finde en plejer. Det kan også betyde, at man ikke behøver at tilbringe flere timer i trafikken, i offentlige transportmidler eller i et kontorlokale. For arbejdsgiveren kan det betyde lavere generalomkostninger (da medarbejderen ikke bruger kontorplads eller udstyr) og en mere engageret medarbejder (da medarbejderen ikke bliver distraheret af andre kontoransatte eller af behovet for at forlade arbejdet for at gå ærinder).

Der er naturligvis også nogle ulemper ved at arbejde hjemmefra. For det første kan medarbejderne have sværere ved at holde fokus, når de ikke befinder sig i et kontormiljø. De kan også gå glip af vigtig sladder på kontoret eller socialisering med kollegaer. Desuden kan hjemmearbejde være isolerende og ensomt, især hvis medarbejderen ikke har nogen familie eller venner i nærheden.

På trods af disse ulemper mener jeg, at hjemmearbejde har flere fordele end ulemper, og at flere arbejdsgivere bør overveje at give deres ansatte mulighed for at gøre det. Hvad mener du?

You may also like

Comments are closed.