Uncategorized

Ejer du også Sophie Bille Brahe smykker?

Hvis du ikke gør, så er det med at gøre noget ved det, for det er det, som folk kan lide at gå med, og der er en stor chance for, at folk vil kigge skævt til dig, hvis det ikke er den slags smykker fra sophie bille brahe, du viser frem, når det er, du skal præsentere, hvad det er for nogle smykker, som du har købt som de seneste.
Dette vil især ramme dig, hvis du ellers er kendt for at være sådan en type, som der er med på moden, når det kommer til smykker, og folk plejer måske endda at henvende sig til dig for at høre, hvad det er for nogle smykker, som de bør købe næste gang.
Så vil du miste meget troværdighed, hvis du ikke har investeret i sådan nogle smykker.
Du kan så måske forsvare dig med, at det er en fase og ikke noget, som kendere går med, men det er bare ikke sandheden, ved du godt inderst inde, for du kan jo tydeligt se, at de mennesker, som du ser op til, der går med smykker, og som er dem, du høster inspiration fra, også går med den slags smykker.

Du skal til at gå med smykker fra Sophie Bille Brahe

Du må næsten gå til bekendelse og forklare, hvorfor du ikke gik med de her smykker fra starten, og du kan så sige, at du faktisk havde fået sendt en kollektion i god tid, men at du så ikke måtte gå med den, før det var aktuelt, selvom det jo ganske vist er løgn.
Men du er nødt til at gøre noget, så du ikke taber ansigt her, for det er ikke en kortvarig dille, der er kommet for at skride igen: Det her er smykker, som der vil blive længe, og der kommer med garanti nye kollektioner til.
Så du kan lige så godt omfavne det og lære det at kende og finde ud af, hvad det er for nogle smykker herfra, som du gerne vil gå med.
Det kan ende med at blive dem, som du vil gå med resten af livet, for der er med garanti nogle, for hvem det vil blive sådan, bare vent at se.

You may also like

Comments are closed.