Boligindretning

Køb en plakat som en god gave

Der er en næsten kun én ting, der er irriterende ved at købe en plakat: Den er svær at folde, uden man ødelægger den, hvorfor man som regel må have den i et rør, man kan transportere den i.
Hvis man går all in, så kan man også få den indrammet, men det er i hvert fald ikke smart at folde plakaten over sig selv, da der så vil komme krøller på den, man sjældent kan gøre noget ved, og det fungerer bare ikke, om plakaten er til en selv eller nogen, man vil give den som gave.
Det sidste kan være, at man gør det, fordi man ikke vil afsløre på forhånd, hvad man giver som gave, om den givne plakat så er pakket meget ind eller ej, fordi faconen kan afsløre, hvad det er ret hurtigt.
Men derfor ved modtageren jo næppe, hvad der er motivet på plakaten, og hvis man leger spøgefugle mod hinanden, så tror man måske, at pakken indeholder noget andet, end hvad den er formet som, for det er sådan, I plejer at give hinanden gaver.

Plakaten vil blive vel modtaget

Men det er billigt at købe plakater, og derfor kan man også købe et par stykker, om man lige skal have en med til sig selv, eller man køber flere til den, man vil give den oprindelige plakat.
Det sidste kan være smart, hvis man ikke ved, hvad det er for nogle motiver, som modtageren kan lide, hvorfor man vælger nogle forskellige, så modtageren kan vælge den eller dem, som der kommer op.
Det kan også være, at man køber den samme plakat i flere størrelser, fordi man ikke ved, hvad modtageren har plads til derhjemme.
Men ellers er det bare spændende at gå på opdagelse i en verden af plakater, hvor der er virkelig mange forskellige motiver at vælge blandt, og der kommer hele tiden nye til, så man kan finde noget, som man tænker, at en given modtager kan lide – og ellers kan man høste inspiration til sig selv til en anden god gang.

You may also like

Comments are closed.