Elektronik

Solenergi er grøn energi

I en tid, hvor der tales meget om bæredygtige løsninger, og hvor elregningen stiger rundt omkring i landet, er det nærliggende at tænke sig om og undersøge markedet for nye muligheder og alternative løsninger som solceller erhverv, der kan gøre hverdagen mindre ressourcekrævende for erhvervslivet. Man kan først og fremmeste spare på strømmen, men der skal jo strøm til i hverdagen! Der skal produceres produkter eller services. Der skal sørges for gode arbejdsforhold, hvor medarbejdere kan se, hvad de laver, og der skal lagres data. Så hvad kan man gøre for at skabe et mere ressource optimerende miljø i erhvervslivet? Noget man kan gøre er at investere i solcelleanlæg og se nærmere på KlimaEnergi A/S og solenergi. Se mere om Solceller erhverv her.

En investering i vores fælles fremtid

KlimaEnergi er et landsdækkende firma med afdelinger i Greve på Sjælland og Egtved ved Vejle. Solcelle-virksomheden har monteret solcelleanlæg over hele landet siden 2008. Både solcelleanlæg uden batteri og solcelleanlæg med batteri. I alt er det blevet til flere end 5.000 solcelle anlæg, som alle bidrager til et bedre miljø og lavere elregninger.


Når du køber et solcelleanlæg med montage fra KlimaEnergi er alt inkluderet. Solcelleanlægget monteres af professionelle montører, anlægget tilsluttes af autoriserede el-installatører, og alt papirarbejde vedrørende solcelleanlægget bliver ordnet af nogen, der har prøvet det 5.000 gange før.

You may also like

Comments are closed.